Transfernieuws

'Onderhandelingen tussen Ajax en Sevilla over transfer Argentijn in volle gang'

'Onderhandelingen tussen Ajax en Sevilla over transfer Argentijn in volle gang'

30-08-2022 09:48

Sevilla is druk bezig met de komst van Adnan Januzaj naar Andalusië. Tegenover de komst van de Belg staat het mogelijke vertrek van Lucas Ocampos naar Ajax.

Momenteel is de Spaanse subtopper aan het onderhandelen met de transfervrije Januzaj over een contract, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. De gesprekken bevinden zich nog in de openingsfase. 'Er moet nog werk worden verricht aan de kant van de speler, maar Sevilla hoopt vandaag (dinsdag, red.) nog een akkoord te bereiken', schrijft de doorgaans goed geïnformeerde Italiaan op Twitter.

Eén en ander lijkt samen te hangen met een eventueel vertrek van Ocampos naar Ajax. De onderhandelingen zijn in volle gang, verzekert Romano. Met het naderende vertrek van Antony naar Manchester United speuren de Amsterdammers de transfermarkt af in de zoektocht naar een eventuele vervanger.

De Argentijns international is tweebenig en speelt voornamelijk op de linkerflank en beschikt over een contract tot 2024 bij Sevilla. Januzaj speelt het liefst vanaf rechts en is linksbenig. De 27-jarige aanvaller is transfervrij sinds zijn vertrek bij Real Sociedad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!