Transfernieuws

Turks avontuur van korte duur: El Messaoudi tekent opnieuw contract in Eredivisie

Turks avontuur van korte duur: El Messaoudi tekent opnieuw contract in Eredivisie

30-08-2022 09:34

FC Emmen heeft Ahmed El Messaoudi gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De promovendus heeft de offensieve middenvelder voor één jaar vastgelegd, met de optie voor nog een seizoen.

De Marokkaanse Belg (27) was eerder actief in Nederland voor Fortuna Sittard (gehuurd van KV Mechelen) en FC Groningen. Na één jaar op huurbasis te hebben gespeeld in Limburg sloeg de Trots van het Noorden toe en legde hem vast. In 51 duels namens de noorderlingen scoorde El Messouadi tien keer. In Groningen speelde hij vervolgens voornamelijk als nummer tien, terwijl hij zijn doorbraak in het profvoetbal beleefde als verdedigende middenvelder.

Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor Gaziantep FK in Turkije. "Met Ahmed voegen we een veelzijdige middenvelder toe aan de selectie; hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en past bij onze manier van spelen", reageert voorzitter Ronald Lubbers op de nieuwste aanwinst van FC Emmen via de clubsite.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!