Hansson redt punt voor Heracles in blessuretijd, Willem II ondermaats in Utrecht

29-08-2022 22:17

Heracles Almelo heeft maandagavond het eerste puntenverlies van het seizoen geleden. Na een 0-2 achterstand, wisten de Almeloërs in de blessuretijd een punt te pakken tegen MVV. Willem ll kwam uit bij Jong FC Utrecht niet verder dan 0-0, waardoor de competitiestart van de Tilburgers erg teleurstellend te noemen is.

Heracles Almelo - MVV 2-2

Heracles wist de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie winnend af te sluiten. Maandagavond kwam MVV op bezoek in Almelo. Via doelpunten van Jarne Steuckers en Nicky Souren gingen de Limburgers na ruim een uur spelen brutaal met 0-2 aan de leiding. Heracles wist zich via Emil Hansson terug te knokken in de wedstrijd. De 24-jarige Zweed scoorde in de 73e minuut de aansluitingstreffer. In de blessuretijd wist diezelfde Hansson nogmaals het net te vinden, de Heraclied krulde op schitterende wijze de 2-2 binnen.

Jong FC Utrecht - Willem II 0-0

Willem II begon met vier punten uit drie wedstrijd erg matig aan het seizoen 2022/2023. De degradant van de Eredivisie wist dat er op bezoek bij Jong FC Utrecht gewonnen moest worden, om de opgelopen schade te beperken. Het lukte de Tilburgers desondanks niet om de drie punten mee naar Brabant te nemen, het duel eindigde in 0-0. Er waren wel een aantal kansen over en weer. Zo was Utrecht gevaarlijk via Taylor Booth en kregen Michael de Leeuw, Jeremy Bokila en Nick Doodeman mogelijkheden om Willem II op voorsprong te schieten.