'Zidane legt Man United naast zich neer en wacht op aanbieding uit eigen land'

'Zidane legt Man United naast zich neer en wacht op aanbieding uit eigen land'

Zinédine Zidane ziet af van een klus als manager bij Manchester United. De Fransman is volgens bronnen die dicht bij hem staan 'niet geïnteresseerd' om het stokje van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer over te nemen.

De Noor werd na de blamerende 4-1 nederlaag tegen Watford de laan uit gestuurd door de clubleiding van Manchester United. Michael Carrick staat tijdelijk aan het roer, al zijn The Glazers met spoed op zoek naar een nieuwe trainer. Brendan Rodgers en Zidane staan hoog op het lijstje, maar de Franse oefenmeester heeft bedankt voor de job, weet BBC. Volgens bronnen is hij 'momenteel niet happig' op een overstap naar Manchester. Wél bevestigen diezelfde bronnen dat Zidane benaderd is door The Red Devils.

Zidane wordt de voorbije periode ook in verband gebracht met de Franse nationale ploeg en Paris Saint-Germain. Mauricio Pochettino staat onder hoogspanning in Parijs en de clubleiding ziet Zidane als potentiële opvolger. Naar verluidt wacht de Franse trainer op een aanbieding uit eigen land, waardoor Manchester nul op het rekest kreeg.

De Fransman zit sinds deze zomer zonder werkgever, na zijn vertrek bij Real Madrid. Daar keerde hij in 2019 terug, om tijdens zijn tweede ambtstermijn La Liga en de Spaanse Super Cup te winnen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie