Transfernieuws

'Heerenveen shopt bij Anderlecht: concurrentie voor Sarr en Van Hooijdonk'

'Heerenveen shopt bij Anderlecht: concurrentie voor Sarr en Van Hooijdonk'

29-08-2022 20:40
2

SC Heerenveen gaat zich versterken met Antoine Colassin, meldt Voetbal International. De 21-jarige aanvaller gaat komend seizoen op huurbasis voor de Friezen spelen. 

Heerenveen gaat een optie tot koop bedingen in de overeenkomst, meldt VI. In Friesland wordt Colassin een concurrent van Sydney van Hooijdonk en Amin Sarr. De 21-jarige spits heeft nog een contract tot 2025 bij zijn club Anderlecht.

Colassin maakte op 19 januari 2020 zijn debuut in het profvoetbal in de competitiewedstrijd tegen Club Brugge, hij was direct trefzeker voor Anderlecht. Tot dusver speelde de aanvalsleider elf officiële duels in de hoofdmacht van Anderlecht, waarin hij drie keer het net wist te vinden. Twee seizoenen geleden werd de lange spits door Anderlecht uitgeleend aan Zulte Waregem. De Belgische aanvalsleider is jeugdinternational en speelde zijn laatste wedstrijd voor België Onder 21.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!