Van Hanegem schat Feyenoord hoger in dan PSV: 'Niet klaar voor de titelstrijd'

Van Hanegem schat Feyenoord hoger in dan PSV: 'Niet klaar voor de titelstrijd'

22 november - 10:37
Eredivisie 0 Reacties

Feyenoord mag zich, mits op zijn best, een titelkandidaat noemen, stelt Willem van Hanegem. In de eerste helft tegen PEC Zwolle werd dat gevoel versterkt. PSV is in zijn ogen echter nog ver verwijderd van dat predicaat.

Zondagmiddag speelde Feyenoord een eclatante eerste helft tegen de Zwollenaren. Na 35 minuten stond de 4-0 eindstand al op het scorebord. 'Feyenoord opende prima, dát Feyenoord mag gerust zeggen dat ze een titelkandidaat zijn', schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad

De Kromme plaatst wel zijn kanttekeningen bij de titelaspiraties van de Stadionclub, aangezien het Feyenoord in de tweede helft niet lukte verder afstand te nemen van de hekkensluiter. 'Maar dat geldt duidelijk niet voor het Feyenoord dat in de tweede helft weinig meer deed tegen zo’n slecht PEC. Zoals PSV ook nog niet mag rekenen op een titelstrijd, al vond ik ze tegen Vitesse verrassend goed spelen', maakt Van Hanegem duidelijk. 'In een normaal systeem, lekker met drie aanvallers', voegt de ras-Feyenoorder eraan toe.

Ajax en PSV voeren met dertig punten de ranglijst aan in de Eredivisie. Feyenoord volgt met 28 punten, al heeft de ploeg van Arne Slot een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo te goed.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie