Nieuws

Clasie over mogelijke Oranje-oproep: 'AZ momenteel prioriteit nummer één'

Clasie over mogelijke Oranje-oproep: 'AZ momenteel prioriteit nummer één'

29-08-2022 15:34

Bij Jordy Clasie zijn er geen zenuwen in aanloop naar de bekendmaking van de voorselectie van Oranje. De middenvelder laat het op zich afkomen en geeft AZ momenteel de prioriteit.

"Mijn focus ligt nu gewoon op AZ. Laten we het daarop houden", laat Clasie optekenen door De Telegraaf. "We hebben een bizar druk programma. Is lekker hoor, ik speel graag veel wedstrijden. Maar daardoor vestig ik voorlopig al mijn aandacht op de club. Om fit te blijven en belangrijk te zijn voor de ploeg."

Clasie speelde met Oranje in 2014 al eens een WK. De middenvelder weet als geen ander hoe de voorbereiding op een mondiaal toernooi in zijn werk gaat. Over drie maanden speelt het Nederlands elftal al zijn eerste wedstrijd in Qatar. "Ja, dat is snel", aldus de controleur van AZ. "Maar donderdag wacht alweer de thuiswedstrijd tegen NEC. Dát is veel sneller. Nogmaals: AZ is op dít moment prioriteit nummer één. Wat er daarnaast komt, laat ik rustig op me afkomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!