Transfernieuws

Bijzonder: De Graafschap laat spits invliegen, Go Ahead Eagles gaat ermee vandoor

Bijzonder: De Graafschap laat spits invliegen, Go Ahead Eagles gaat ermee vandoor

29-08-2022 11:01

Sylla Sow heeft voor de nodige verbazing gezorgd. De 26-jarige aanvaller van Sheffield Wednesday was op weg om zijn handtekening te zetten bij De Graafschap, maar is op het laatste moment ingegaan op een aanbieding van Go Ahead Eagles, meldt Voetbal International.

Afgelopen vrijdag was Sow tot een overeenstemming gekomen met De Graafschap, waarna hij op kosten van de Achterhoekers op het vliegtuig stapte om de transfer in Nederland te kunnen beklinken. De medische keuring zou maandagochtend op het programma staan, maar zondagavond deed Go Ahead toch nog een poging.

En met succes. De aanvaller heeft de club uit Deventer boven die uit Doetinchem verkozen. De aanvaller wil liever in de Eredivisie dan in de Keuken Kampioen Divisie spelen. Dat is tegen het zere been van De Graafschap. De Superboeren bekijken momenteel of er nog een zaak van kan worden gemaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!