Van der Vaart en Afellay proesten om Feyenoord-uitspraak: 'Heb je aandelen daar?'

Van der Vaart en Afellay proesten om Feyenoord-uitspraak: 'Heb je aandelen daar?'

22 november - 09:58
Eredivisie 0 Reacties

Arno Vermeulen denkt dat Feyenoord een serieuze kanshebber is voor de titel. Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay en Pierre van Hooijdonk kunnen hun oren echt niet geloven, wanneer Vermeulen zijn uitspraak doet. 

De analist stelt bij het NOS-programma Studio Voetbal dat Feyenoord, evenals PSV, aanspraak maakt op de landstitel in de Eredivisie. "Als er drie ploegen zó dicht bij elkaar staan, dan vind ik dat er drie ploegen zijn die dit seizoen kampioen kunnen worden." De discussie leidt aan tafel tot vermaak bij het drietal dat zijn vraagtekens plaatst. 

"Laat mij het uitleggen mannen", reageert Vermeulen, nadat Van der Vaart, Afellay en Van Hooijdonk in de lach schieten. "Hoe kun je nou één van die drie ploegen wegstrepen als titelkandidaat, zoals Rafael nu doet? Ze staan zo hoog... Ajax heeft de beste spelers, daar zijn we het allemaal over eens. Maar dat zegt niet alles in het voetbal, dat hebben we al vaker gezien."

Van der Vaart kan echter weinig met de argumentatie van Vermeulen en blijft bij zijn standpunt. "Dit is gewoon de open-deuren-show vandaag. Ik denk dat je niet serieus genomen wordt als je zegt: ik denk dat Feyenoord kampioen wordt", aldus de 109-voudig international, die bijval krijgt van Afellay. "Ik zou bijna denken dat je aandelen hebt daar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie