Nieuws

Dijkhuizen raakt totaal niet in paniek van zeperd tegen PSV: 'Dit hoort erbij'

Dijkhuizen raakt totaal niet in paniek van zeperd tegen PSV: 'Dit hoort erbij'

28-08-2022 22:20 Laatste update: 22:23

Excelsior werd zondagmiddag weggespeeld door PSV en verloor dan ook met 1-6. Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen raakt niet in paniek van de zeperd.

Excelsior begon het seizoen goed met zes punten uit twee wedstrijden, maar was zondag kansloos op eigen veld. "Voor hetzelfde geld wordt het 9-1. Gelukkig hebben we een goede keeper", reageert Dijkhuizen tegenover RTV Rijnmond. "Negen van de elf jongens spelen voor het eerst tegen een topclub. Dat is voor hen een les geweest. Ze moeten dit ervaren. Dit hoort erbij in deze fase van het team. Ik raak hier totaal niet van in de war."

"Dat je te kort komt tegen zo'n logisch ploeg is logisch. Deze jongens speelden vorig seizoen nog in de Keuken Kampioen Divisie", besluit Dijkhuizen. Excelsior zakt door de harde nederlaag wel op de ranglijst, maar staat nog altijd op een keurige zevende plek in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!