Nieuws

Van Wolfswinkel kritisch op teamgenoten: 'Kan niet zo zijn dat ik hem eruit loop'

Van Wolfswinkel kritisch op teamgenoten: 'Kan niet zo zijn dat ik hem eruit loop'

28-08-2022 18:59 Laatste update: 19:01
1

Ricky van Wolfswinkel is erg teleurgesteld na het verloren duel met FC Volendam. De 33-jarige spits van FC Twente is kritisch op de inzet die zijn ploeg toonde.

Twente verloor met 1-0 in Volendam en dat is totaal onnodig, stelt Van Wolfswinkel bij ESPN. "In alle eerlijkheid: Volendam is geen topploeg. Als ik dan onze instelling zie, de wil om te winnen… Het doet pijn, man. Het is echt klote. Deze wedstrijd moeten we winnen, maar we verliezen hier."

Trainer Ron Jans vond het nodig om wat wissels in te brengen en liet Vaclav Cerny, Virgil Misidjan en Manfred Ugalde invallen. "Als je erin komt, breng je frisse energie. Dan kan het niet zo zijn dat ik twintig meter achter een nieuwe, verse wissel loop in het terugsprinten en dat ik hem er met mijn 33 jaar uitsprint. Ik moet het niet zeggen, maar de frustratie zit vrij hoog. Ik ben echt boos", besluit Van Wolfswinkel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!