Reactie

Ten Hag spreekt Antony toe 'Hij wordt niet voor de helft betaald door Ajax'

Ten Hag spreekt Antony toe 'Hij wordt niet voor de helft betaald door Ajax'

21-11-2021 20:54

Antony heeft zondag tegen RKC Waalwijk aan Erik ten Hag bewezen dat hij ook in wedstrijden tegen kleinere clubs kan schitteren. De trainer was niet tevreden over de prestaties van de Braziliaan tegen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles (0-0).

Een dag voor de uitwedstrijd tegen RKC (0-5 zege) riep Ten Hag Antony bij zich. "Hij moet niet alleen aanstaan in heel grote wedstrijden", legt de Ajax-trainer uit aan de NOS. "Dat geldt voor meer spelers van ons. We hebben erop getraind en gecoacht en vandaag hebben ze het duidelijk omgezet. Daar zijn we heel blij mee."

Ten Hag werd in Waalwijk op zijn wenken bediend door Antony, die RKC-back Luuk Wouters dronken speelde. "Antony heeft in de Champions League en tegen PSV fantastisch gespeeld. Hij was nauwelijks te houden. Maar in andere wedstrijden moet hij het ook laten zien. Hij wordt niet voor de helft betaald, dus hij moet het ook niet voor de helft laten zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!