Nieuws

Timber belangrijk bij Feyenoord: 'Dit is zeker iets waar ik veel op train'

Timber belangrijk bij Feyenoord: 'Dit is zeker iets waar ik veel op train'

28-08-2022 11:47

Quinten Timber was zaterdag belangrijk voor Feyenoord met zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers. De middenvelder geeft dat dit loon naar werken is.

"Mooi, ik heb er na de goal bewust volop van genoten", laat Timber weten tegenover RTV Rijnmond na afloop van het met 4-0 gewonnen duel met FC Emmen. Timber maakte de openingstreffer voor de Rotterdammers. Het was zijn eerste goal voor de Rotterdamse topclub. "Hopelijk kan ik dat vaker gaan doen. Dit is zeker iets waar ik mee bezig ben en veel op train: scorend vermogen en beslissend zijn voor mijn team."

Feyenoord heeft al veertien versterkingen binnen weten te halen deze transferzomer. De spelers raken steeds beter op elkaar ingespeeld, geeft Timber aan. Dat valt terug te zien bij de 1-0, waar de middenvelder goed combineerde met Dávid Hancko. "We gaan elkaar beter begrijpen. Je voelt op de trainingen dat we kwaliteit in de groep hebben. We moeten elkaar gaan vertrouwen", aldus de spelverdeler.

Door de 4-0 overwinning op FC Emmen gaat Feyenoord aan kop in de Eredivisie. Ajax kan vandaag weer over de Rotterdammers heen, mocht het winnen van FC Utrecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!