Nieuws

'Aanwinst nummer achttien is een feit: Lodi is de nieuwe linksback van Forest'

'Aanwinst nummer achttien is een feit: Lodi is de nieuwe linksback van Forest'

29-08-2022 12:05 Laatste update: 12:25

Renan Lodi verlaat de Primera Division en vertrekt naar de Premier League. Nottingham Forest huurt de Braziliaanse verdediger van Atlético Madrid met een optie tot koop. Met de transfer trekt de Engelse promovendus deze zomer hun achttiende versterking aan.

Volgens Fabrizio Romano zijn beide clubs akkoord met een huurbedrag van vijf miljoen euro en een optie tot koop van dertig miljoen. Komende week zal Lodi naar Engeland vertrekken en daar de medische keuring ondergaan. Ondanks dat de linksachter naar de Premier League vertrekt, winkelt Atlético zelf bij Tottenham Hotspur voor een vervanger. De Madrilenen zijn bezig om Sergio Reguilón over te nemen.

Nottingham is deze transferwindow zeer actief. De promovendus versterkte zich al met Dean Henderson, Wayne Hennessey, Cheikhou Kouyaté, Jesse Lingard, Brandon Aguilera, Harry Toffolo, Ui-jo Hwang, Omar Richards, Remo Freuler, Lewis O'Brien, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté, Orel Mangala, Emmanuel Dennis, Neco Williams, Taiwo Awoniyi en Morgan Gibbs-White.

Update: De kogel is door de kerk. Nottingham Forest heeft Renan Lodi zojuist gepresenteerd als nieuwe linksback. Met de huurtransfer is zo'n vijf miljoen euro gemoeid. Daar kan nog eens dertig miljoen bovenop komen, wanneer de Engelsen de bedongen koopoptie lichten aan het eind van het seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!