Transfernieuws

AD: naast Bullaude ook tweede mogelijke aanwinst aanwezig in De Kuip

AD: naast Bullaude ook tweede mogelijke aanwinst aanwezig in De Kuip

27-08-2022 22:11 Laatste update: 22:30

Feyenoord rolde FC Emmen zondagavond met 4-0 op en transferdoelwit Ezeqiuel Bullaude was aanwezig in De Kuip om het duel te aanschouwen. Een tweede opvallende toeschouwer was echter ook aanwezig in de vorm van Fredrik André Bjorkan. De 24-jarige Noor was al vaker in beeld bij Feyenoord en kan nu zomaar de overstap naar de stadoionclub maken. 

Het Algemeen Dagblad onthult dat Bjorkan de wedstrijd tussen Feyenoord en Emmen in het stadion heeft gevolgd. Bodö/Glimt verkocht de speler in 2022 aan Hertha BSC. Nu wil Feyenoord de linksback graag huren van Hertha, de club waar Javairô Dilrosun ook deze transferzomer werd opgehaald. 

De mogelijke komst van Bjorkan lijkt een opvallende keuze voor Feyenoord. Met David Hancko, Marcos Lopez en Quillindshy Hartman heeft trainer Arne Slot drie spelers die op de linksbackpositie kunnen spelen. Eerstgenoemde maakte bovendien een uitstekende indruk tegen Emmen. Lopez liep echter wel tegen een lichte blessure aan in de oefenwedstrijd tegen Willem II en lijkt enige tijd niet inzetbaar. 

Feyenoord presteert tot nu toe naar behoren in de Eredivisie en verloor in de eerste vier wedstrijden nog niet. De Rotterdammers zijn na de zege op Emmen tijdelijk koploper in de competitie. Ajax krijgt zondagmiddag de kans de eerste plek over te nemen, als er van FC Utrecht wordt gewonnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!