Nieuws

Diemers zonder rancune terug naar Feyenoord: 'Mensen hebben hun mening klaar'

Diemers zonder rancune terug naar Feyenoord: 'Mensen hebben hun mening klaar'

27-08-2022 11:50

Mark Diemers maakt zich op voor een terugkeer in De Kuip. De spelverdeler van FC Emmen keert drie weken na zijn vertrek bij Feyenoord terug in Rotterdam en verwacht dat de promovendus op voorhand niet per se kansloos is.

In de eerste drie wedstrijden van het seizoen peurde Emmen vier punten bijeen tegen PSV, RKC en FC Utrecht. "Dat is prima, al hadden het er wel zes kunnen zijn", zegt Diemers tegen RTV Oost. "De sleutel is dat je brutaal moet zijn en niet onder de indruk moet raken van een bomvolle Kuip, ondanks dat Feyenoord natuurlijk meer kwaliteit heeft. Maar wat hebben we te verliezen?"

Zonder rancune reist Diemers zaterdag af naar zijn oude werkgever. "Er zijn mensen die zeggen dat ik niet geslaagd ben bij Feyenoord, maar zo zie ik het niet. Ik heb veel wedstrijden gespeeld in een betrekkelijk korte periode bij de club en daar zaten zeker goede wedstrijden tussen. Maar ach, wat doe je daar aan? De mensen hebben hun mening toch wel klaar."

Ondanks het feit dat Diemers gelukkig is in Drenthe, blijft hij kritisch. De afstemming met Richairo Zivkovic moet beter. "We spelen pas kort samen en nog niet eens hele wedstrijden. Toch merk ik op de trainingen wel dat we elkaar prima kunnen vinden. Ik ben ook niet bang dat het niet zal werken, ook niet dat Zivkovic niet zal scoren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!