Reactie

'Oranje gaat nu honderd procent zeker naar het WK, daar wil ik gewoon bij zijn'

'Oranje gaat nu honderd procent zeker naar het WK, daar wil ik gewoon bij zijn'

21-11-2021 15:24

Joël Drommel hoopt een vaste plek in de selectie van het Nederlands elftal te veroveren. Omdat hij ziek was, ontbrak de doelman van PSV toen Oranje dinsdag een WK-ticket greep.

Drommel baalt ervan dat hij er niet bij was. "Ik keek televisie op de bank", vertelt hij aan de NOS. "Ik had ook dat feestje willen vieren. Maar dan zit je thuis... Ik was ziek, niet leuk. Maar ik ben superblij dat de jongens het gedaan hebben en we naar Qatar gaan."

Naar het WK gaan, dat is waar Drommel van droomt. "Natuurlijk, honderd procent. Ik moet me hier (bij PSV, red.) laten zien." In het gewonnen competitieduel met Vitesse (2-0) stond hij er op de momenten dat het moest. "Dit moet ik doortrekken. Ik wil het de bondscoach zo lastig mogelijk maken. Nederland gaat nu honderd procent zeker naar het WK, daar wil ik gewoon bij zijn. Ik ben 25. Hoe mooi zou dat zijn?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!