Nieuws

Vlap gefrustreerd door spel van Fiorentina: 'Ze deden alsof hun been eraf lag'

Vlap gefrustreerd door spel van Fiorentina: 'Ze deden alsof hun been eraf lag'

26-08-2022 21:30 Laatste update: 21:34

FC Twente is na het 0-0 gelijkspel tegen Fiorentina uitgeschakeld in Europa, tot grote teleurstelling van Michel Vlap. De middenvelder ergerde zich aan het spel van de Italianen en stelt dat de Tukkers meer verdienden.

Twente verloor het heenduel met 2-1 en had aan een gelijkspel dus niet genoeg om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. "Ik heb echt genoten van de sfeer", vertelt Vlap in gesprek met De Telegraaf. "Het was geweldig om op het veld te staan op deze Europese avond. We klapten erop en hebben gestreden voor elke meter. We hebben er alles aan gedaan, maar helaas eindigt het hier."

"Het is wel frustrerend dat ze bij ieder tierelantijntje op de grond gingen liggen en deden alsof hun been eraf lag. Dat irriteerde me wel, maar ik moet zeggen, dat deze scheidsrechter het wel beter onder controle had", aldus Vlap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!