Klopp reageert op verhitte discussie met Arteta: 'Het is niet oke wat ik zei'

Klopp reageert op verhitte discussie met Arteta: 'Het is niet oke wat ik zei'

21 november - 15:02 Laatste update: 15:04
Premier League 0 Reacties

Jürgen Klopp heeft na afloop van het duel tussen Liverpool en Arsenal (4-0) gereageerd op een incident dat tussen hem en Arsenal-manager Mikel Arteta plaatsvond. De twee kemphanen kregen het aan de stok na een vermeende overtreding van Sadio Mané.

Arsenal-verdediger Takehiro Tomiyasu zou geraakt zijn door de elleboog van de Senegalees. De bank van The Gunners sprong op om verhaal te halen bij arbiter Michael Oliver. In de persconferentie na de wedstrijd reageerde Klopp: "Er gebeurde niets. Twee spelers gingen de lucht in en raakten elkaar niet, tenminste niet zodanig dat het een overtreding was. Het leek wel alsof iedereen het een rode kaart vond, maar er was echt geen contact".

"Ik word echt ziek van deze momenten, waarbij iedereen het op Sadio heeft gemunt", gaat Klopp in op de confrontatie die volgde met Arteta. De Duitsers vond de reactie van de Spaanse trainer overdreven en ging verbaal verhaal halen. Uiteindelijk gaf Oliver een gele kaart aan beide oefenmeesters. . "De scheidsrechter deed het goed in de situatie, ik verdiende een gele kaart. Het was niet oké wat ik zei. Het gebeurde in het heetst van de strijd", geeft Klopp ruiterlijk toe.

De aanvalsmachine uit Liverpool, was met dominant voetbal veel te sterk voor Arsenal. The Reds grossierden in balbezit en creeërden veel kansen, 4-0 was een terechte afspiegeling van de verhoudingen op het veld. Dankzij de overwinning bleef de ploeg van Klopp in het spoor van koploper Chelsea, dat tot op heden vier punten meer verzamelde dan Liverpool.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie