Transfernieuws

'PSV informeert naar Stengs en krijgt flinke vraagprijs te horen'

'PSV informeert naar Stengs en krijgt flinke vraagprijs te horen'

26-08-2022 16:50 Laatste update: 16:50

PSV heeft geïnformeerd naar de eventuele komst van Calvin Stengs bij OGC Nice. Volgens het Franse FootMercato hebben de Eindhovenaren een vraagprijs van tien miljoen euro voor de international te horen gekregen.

Een jaar geleden telde de club aan de Franse Côte d'Azur nog vijftien miljoen euro neer om de aanvaller van AZ over te nemen. Inmiddels is Nicolas Pépé aangetrokken als speler voor de rechtsbuitenpositie en zijn de kansen voor Stengs flink geslonken. De Ivoriaanse Arsenal-flop - The Gunners betaalden drie jaar terug nog tachtig miljoen euro voor hem - wordt voor één jaar gehuurd van de Londenaren.

Het is onduidelijk of PSV bereid is om tien miljoen euro te betalen voor Stengs. Naar verluidt staan ook Anwar El Ghazi en Jesper Karlsson op de nominatie om naar Eindhoven te komen. Door de blessures van Noni Madueke en Luuk de Jong is de spoeling voorin dun geworden bij PSV. Eerstgenoemde zou gehuurd moeten worden van Aston Villa, waar Karlsson AZ twintig miljoen euro moet opleveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!