Transfernieuws

'Kassa rinkelt flink bij Lyon: Bosz ziet spelmaker voor 60 miljoen vertrekken'

'Kassa rinkelt flink bij Lyon: Bosz ziet spelmaker voor 60 miljoen vertrekken'

26-08-2022 14:47 Laatste update: 14:49

Peter Bosz gaat afscheid nemen van sterspeler Lucas Paquetá. De spelmaker verkast naar Premier League-club West Ham United.

Het nieuws wordt gebracht door gezaghebbende media zoals Sky Sports, The Athletic en transferspecialist Fabrizio Romano. De Braziliaanse middenvelder levert Olympique Lyon 59 euro op en ontpopte zich vooral het afgelopen seizoen tot absolute smaakmaker bij Les Gones. Beide ploegen hebben elkaar gevonden in een transfervergoeding voor de international.

De persoonlijke eisen van Paquetá zijn ook ingewilligd door The Hammers. Bij de Londenaren ligt een contract voor de komende vijf seizoenen voor de 24-jarige linkspoot. Als de benodigde papierwerken in orde zijn gemaakt, staat niets een overgang meer in de weg.

Eerder op de vrijdag reageerde Peter Bosz nog op de interesse in Paquetá. "Hij is niet dood, hè", sprak hij op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Stade de Reims. Als je bij onze selectie zit, is dat omdat je een goede speler bent. Ik kijk daarnaast hoe de jongens in hun hoofd zijn. Dat doe ik met iedereen die mogelijk een transfer kan maken. Houssem Aouar en Moussa Dembélé zijn ook al drie keer weggeweest. Maar het is bijna 1 september en ik heb ze nog steeds tot mijn beschikking."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!