Nieuws

Van Nistelrooy gaat in gesprek met Veerman: 'Zo ga je met elkaar om'

Van Nistelrooy gaat in gesprek met Veerman: 'Zo ga je met elkaar om'

26 augustus - 13:06
2

Ruud van Nistelrooy en Joey Veerman gaan in gesprek na de uitspraken van de middenvelder na het duel met Rangers FC (0-1 verlies). Veerman was ontevreden over zijn positie en ziet in zichzelf meer een acht dan een tien.

"Ik zie hem zo meteen. Dan geef ik het goede voorbeeld om daar met hem persoonlijk over te spreken en niet via de media. Ik denk dat dat de duidelijkheid moet geven", aldus Van Nistelrooy op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Excelsior van aankomende zondag.

Van Nistelrooy vindt het niet nodig om verder op het onderwerp in te gaan. "Ik hoef het niet uit te diepen. Mocht er iets zijn met Joey, dan weet hij dat hij naar mij toe kan komen. Dat hoeft hij niet via de media te doen", aldus de trainer van PSV. "Als hij niet naar mij komt, is het voor mij geen thema. Als hij dat wel doet, dan praten we erover. Dat is denk ik de manier waarop je met elkaar omgaat."

Veerman stond tegen Rangers, net als een week eerder op tien. Na afloop gaf de spelverdeler aan liever op een andere positie te spelen. "Zoals ik zei, ik speel liever op 8. Misschien had ik daar iets meer kunnen doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie