Nieuws

'Ronaldo wil bondscoach Spanje als vervanger van ontslagen Solskjaer'

'Ronaldo wil bondscoach Spanje als vervanger van ontslagen Solskjaer'

21-11-2021 14:05 Laatste update: 15:12

Het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports meldt dat Cristiano Ronaldo de huidige bondscoach van Spanje, Luis Enrique, als ideale kandidaat ziet om manager van Manchester United te worden. Eerder op de zondag werd Ole Gunnar Solskjaer ontslagen, na een dienstverband van bijna drie jaar bij The Mancunians. 

Een opvallend bericht, aangezien Ronaldo nog niet eerder in zijn loopbaan samenwerkte met de oud-trainer van onder meer FC Barcelona en AS Roma. Met Spanje sloot Luis Enrique groep B in de WK-kwalifictatiecampagne als koploper af, waarmee de WK-winnaar van 2010 zich plaatste voor de eindronde in Qatar.

Michael Carrick neemt voorlopig de honneurs waar bij The Mancunians. Hij neemt dinsdag plaats in de dug-out als eindverantwoordelijke, wanneer Villareal en United tegenover elkaar staan. Brendan Rodgers, Zinédine Zidane en Laurent Blanc worden het nadrukkelijkst genoemd als opvolger van Solskjaer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!