Transfernieuws

'Manchester United deed poging voor Pavard, Fransman wil bij Bayern blijven'

'Manchester United deed poging voor Pavard, Fransman wil bij Bayern blijven'

26-08-2022 09:39 Laatste update: 11:30

Manchester United heeft deze zomer geprobeerd om Benjamin Pavard over te nemen van Bayern München. De Fransman had de rechtsbackpositie moeten komen versterken bij The Mancunians.

Pavard stond al sinds het begin van de transfermarkt op het lijstje bij het Mancester United van Erik ten Hag, meldt L’Équipe. Ook Chelsea, Atlético Madrid en Juventus zouden geïnteresseerd zijn in de Fransman, maar tot een vertrek kwam het niet.

Uiteindelijk deed United pas laat een poging, naar verluidt een paar dagen geleden. In het begin van de zomer leek Pavard nog te mogen vertrekken, maar door de tegenvallende Noussair Mazraoui zou de Franse international toch hebben besloten in Duitsland te blijven. De poging van The Red Devils was daarom tevergeefs.

United beschikt momenteel over Diogo Dalot en Aaron Wan-Bissaka als rechtsbacks, maar het liefst zou Ten Hag nog een rechtsback aan de selectie toevoegen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!