Nieuws

Vink uit kritiek op PSV: Heb je dan iets in de Champions League te zoeken?

Vink uit kritiek op PSV: "Heb je dan iets in de Champions League te zoeken?"

26-08-2022 08:40

Na het duel tussen PSV en Rangers FC van afgelopen woensdag is Marciano Vink er niet van overtuigd dat de Eindhovenaren in de Champions League thuishoorden. Volgens de ESPN-analist hadden de mannen van Ruud van Nistelrooy te veel moeite om de spanning ervan af te spelen.

PSV verloor woensdagavond in eigen huis met 0-1 van het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Vink raakte allesbehalve overtuigd van de Eindhovenaren. "Ik vond in ieder geval niet dat ze de wedstrijd van het jaar speelden. Het was een wedstrijd om 32 miljoen euro. Dan vind ik dat je meer mag verwachten van je topspelers", aldus de analist bij Voetbalpraat. "Ibrahim Sangaré was niet best, Joey Veerman hebben we ook niet echt gezien. Alle ogen zijn op Cody Gakpo gericht, is Manchester United nog geïnteresseerd? Eigenlijk hebben we hem ook niet gezien. Of te weinig."

"Heb je dan iets in de Champions League te zoeken?", vervolgt Vink. "Buiten het feit dat het heel spijtig is dat je dat geld misloopt en voor je spelers die ervaring misloopt. Maar als je zoveel moeite hebt om de druk en de spanning van je af te voetballen…", aldus de analist. "Ze waren bevangen door de spanning en konden dat niet omzetten in goed voetbal. Dan loop je achter de feiten aan en ben je overal net te laat."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!