Transfernieuws

'Asensio wil weg bij Real Madrid, Spanjaard voor 30 miljoen aangeboden bij United'

'Asensio wil weg bij Real Madrid, Spanjaard voor 30 miljoen aangeboden bij United'

26-08-2022 08:15 Laatste update: 11:30

Marco Asensio mikt op een vertrek bij Real Madrid. The Telegraph meldt dat de Spanjaard niet tevreden is over zijn speeltijd en is aangeboden bij Manchester United.

Carlo Ancelotti, sinds donderdagavond winnaar van de UEFA Men’s Coach of The Year, bevestigt de wens van Asensio. "Marco bekijkt of hij kan vertrekken", aldus de trainer van de Madrilenen. "Maar als hij blijft, dan is hij vanaf september weer honderd procent onze speler."

Asensio komt al sinds 2015 uit voor Real Madrid en groeide daar uit tot 29-voudig Spaans international. In 2019/2020 sloeg het noodlot toe: de aanvaller annex middenvelder scheurde zijn kruisband af. Sindsdien wist Asensio geen basisplaats meer te veroveren bij de Koninklijke. De 26-jarige Spanjaard hoopt met het oog op WK op meer speeltijd en staat daarom open voor een transfer.

De Spaans international moet rond de dertig miljoen euro kosten. Asensio heeft nog een contract tot medio 2023 in Madrid en zou zijn aangeboden bij Manchester United. The Telegraph meldt echter dat de kans klein is dat The Mancunians toehappen, mede door de focus op Antony en Cody Gakpo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie