Nieuws

Jans baalt van matige eerste helft in Florence: 'Angel waarom je niet door bent'

Jans baalt van matige eerste helft in Florence: 'Angel waarom je niet door bent'

25-08-2022 23:55

Ron Jans baalt ontzettend van de Conference League-uitschakeling van FC Twente. De trainer denkt dat de eerste helft van het uitduel met Fiorentina de Tukkers de das om heeft gedaan.

"Deze wedstrijd is in 0-0 geëindigd, omdat allebei de teams een fantastische keeper hebben", aldus Jans. "Wij hebben ook zeker onze kansen afgedwongen om op een 1-0 voorsprong te komen, maar in de slotfase komen we ook een paar keer echt goed weg. De laatste kans voor ons werd wel echt goed gepakt door hun keeper. Anders kom je gewoon in een verlenging met een man meer."

Jans zag Twente in eigen huis goed voor de dag komen. De heenwedstrijd in Italië speelde de Tukkers een stuk minder goed. "Als je kijkt naar de angel waarom je niet door bent, dan is dat niet vandaag maar dan is dat de eerste helft in Italië. Maar we hebben echt niet van de eerste de beste verloren."

Middenvelder Michel Vlap zit ook in zak en as na de uitschakeling. "We hebben echt elk moment dat we konden vinden afgejaagd. We klapten erop en hebben echt gestreden voor elke meter. Het is jammer dat het hier eindigt, maar ik heb echt genoten van de sfeer in het stadion. Het had geweldig geweest om hier de groepsfase te spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!