Breaking news

'PSV heeft oude bekende in het vizier: ex-Ajacied El Ghazi moet Madueke vervangen'

'PSV heeft oude bekende in het vizier: ex-Ajacied El Ghazi moet Madueke vervangen'

25-08-2022 22:13 Laatste update: 22:24

Anwar El Ghazi is in beeld bij PSV als vervanger van Noni Madueke. Dat meldt Voetbal International en het Eindhovens Dagblad donderdagavond.

De Einhovenaren zijn druk op zoek naar een vervanger voor Madueke. De Engelsman raakte in de voorbereiding zwaar geblesseerd en kan voorlopig niet in actie komen. Bij die zoektocht is PSV nu uitgekomen bij El Ghazi. De aanvaller van Aston Villa komt amper aan spelen toe in de Premier League.

El Ghazi wordt gezien als een rechtsbuiten. De tweevoudig Oranje-international is dus niet in beeld om Cody Gakpo te vervangen, mocht de jeugdexponent van de Eindhovenaren een transfer maken naar Manchester United. In dat geval wordt er naar andere spelers gekeken. Eerder werden ook Calvin Stengs en Jesper Karlsson al in beeld gebracht met PSV.

De Marokkaanse Nederlander werd vorig seizoen door Aston Villa verhuurd aan Everton. Ook daar wist El Ghazi geen potten te breken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!