Nieuws

'Ga dán pas over de grens kijken, Gakpo komt nu binnen als een nobody bij United'

'Ga dán pas over de grens kijken, Gakpo komt nu binnen als een nobody bij United'

25-08-2022 16:25

Manchester United maakt werk van de komst van Cody Gakpo, meldde de Engelse media donderdag. De Telegraaf is ervan overtuigd dat er al een traject is ingezet om de PSV’er naar Engeland te halen. Valentijn Driessen is niet overtuigd van de linksbuiten.

PSV en Gakpo gaan na de uitschakeling in de play-offs van de Champions League tegen Rangers FC met elkaar in gesprek. De jeugdexponent van de Eindhovenaren kwam wederom niet uit de verf in Europees verband. Volgens Driessen vormt dit geen probleem voor een eventuele overgang. "Ik denk dat Erik ten Hag niet alleen op deze wedstrijd afgaat. Het hele traject om Gakpo binnen te halen is al in werking gezet door Manchester United en Ten Hag", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

De Eindhovense topclub verlangt ongeveen vijftig miljoen euro voor de aanvaller. Manchester United is naar verluidt bereid dat te betalen. "Maar je moet je wel afvragen: is hij een meerwaarde voor United? Op dit moment geloof ik daar niet in", gaat Driessen verder. "Rashford en Sancho lieten zich zien maandag (tegen Liverpool, red.). En Rangers is geen Liverpool. Als ik zijn raadgever zou zijn, zou ik zeggen: joh, blijf nog een jaar in de Eredivisie, ga eens proberen om 34 wedstrijden te spelen. Om daar een groot aantal te beslissen. Ga dan over de grens kijken, dan kom je binnen met extra status en bagage. Nu komt hij binnen als een nobody bij Manchester United."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!