Exclusive

Waar wordt de loting van de Champions League uitgezonden?

Waar wordt de loting van de Champions League uitgezonden?

07-11-2022 11:40 Laatste update: 11:50

De loting van knock-outfase van de Champions League is elk jaar weer een spannend moment. Na de uitschakeling van Ajax zitten er geen Nederlandse ploegen in de koker om 12.00 uur. Waar wordt de loting uitgezonden? VoetbalNieuws informeert je!

De loting voor de groepsfase van de Champions League wordt uitgezonden op televisie én is te volgen via een livestream. Via de tv is het voor Ziggo-klanten te volgen via Ziggo Sport. Geen klant van Ziggo? Geen probleem! Ook via een livestream is de loting te volgen. Dit kan via UEFA.com of UEFA.tv.

Maandagmiddag om 12.00 uur wordt er geloot voor de achtste finale van de Champions League. Er zullen geen Nederlandse ploegen in de koker zitten. Ajax werd in de poulefase uitgeschakeld door SSC Napoli en Liverpool FC, maar eindigde wel boven Rangers FC. Daardoor dalen de Amsterdammers af naar de Europa League. 

In totaal doen er nog 16 ploegen mee in de Champions League. 

De acht groepswinnaars: Napoli, FC Porto, Bayern München, Tottenham Hotspur, Chelsea FC, Real Madrid, Manchester City, Benfica.

De acht nummers twee: Liverpool, Club Brugge, Internazionale, Eintracht Frankfurt, AC Milan, RB Leipzig, Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain.

Waar wordt de loting uitgezonden?

In het kort:

TV: Ziggo Sport

Livestream: UEFA.com

Livestream: UEFA.tv

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!