Transfernieuws

ED: PSV verwacht transfer Gakpo, United buigt zich over financiële positie

ED: PSV verwacht transfer Gakpo, United buigt zich over financiële positie

25-08-2022 15:15 Laatste update: 15:24

PSV verwacht dat Cody Gakpo nog vóór 31 augustus de overstap naar Manchester United. De transfermarkt sluit in Nederland een dag eerder, waardoor er haast geboden is bij de transfer ter waarde van vijftig miljoen euro. 

Volgens het Eindhovens Dagblad moeten The Red Devils echter enkele spelers van de loonlijst afhalen om de komst van Gakpo te realiseren. Dit komt door bepaalde FFP (Financial Fair Play)-regels waar de club aan moet voldoen. Gakpo kon zowel tegen AS Monaco als tegen Rangers het verschil niet maken en dat zou kunnen zijn omdat de speler met zijn hoofd al in Manchester zit. 

PSV werd woensdag uitgeschakeld in de laatste voorronde van de Champions League. Gakpo gaf eerder al meermaals aan dat Champions League-voetbal mogelijk voor een langer verblijf in Eindhoven kon zorgen, maar daar kan nu een streep door. Met nog zes dagen te gaan is er haast geboden bij het transferbeleid van Manchester United. Naast Gakpo zijn de Mancunians ook zeer geïnteresseerd in Antony en wordt ook gekeken naar de mogelijke komst van Memphis Depay. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie