Nieuws

'Zou leuk zijn om de jongens bij Ajax weer te zien, maar hoop op een andere club'

'Zou leuk zijn om de jongens bij Ajax weer te zien, maar hoop op een andere club'

25-08-2022 12:46

Het zou zomaar kunnen dat Ajax donderdagavond tegen FC Kopenhagen loot, de club waar huurling Mohamed Daramy momenteel onder contract staat. De Deense buitenspeler staat er niet onwelwillend tegenover, maar hoopt stiekem toch op een andere tegenstanders.

Ajax neemt plaats in Pot 1, terwijl Kopenhagen in Pot 4 zit. "Ajax heeft een goede ploeg", zegt ervaringsdeskundige Daramy, in gesprek met Bold. De Deen is deze zomer voor een jaar vertrokken naar zijn geboorteland om daar weer in het ritme te komen, aangezien hij niet in de plannen voorkomt van trainer Alfred Schreuder.

"Het zou leuk zijn om Ajax te loten. Dat zouden mooie wedstrijden kunnen worden en een kans om de jongens weer eens te zien." Toch lijkt het treffen met de Amsterdammers geen ideale situatie voor Daramy. "Ik hoop natuurlijk op een andere club bij de loting."

Na een succesvol tweeluik tegen Trabzonspor wist Kopenhagen zich woensdag te plaatsten voor de Champions League. "We kunnen niet eens beschrijven hoe gelukkig we zijn. We wisten: als we het samen doen, gaan we door. We hebben getoond dat we mee kunnen in Europa."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie