Transfernieuws

'United is overtuigd van komst van Antony, interesse in Gakpo enigzins afgekoeld'

'United is overtuigd van komst van Antony, interesse in Gakpo enigzins afgekoeld'

25-08-2022 09:08
1

Manchester United denkt dat het wel los loopt met de transfer van Antony, meldt The Athletic. De Braziliaan geldt als hét beoogde doelwit van Erik ten Hag. De interesse in Cody Gakpo lijkt daarentegen wat te zijn afgekoeld.

United verwacht Antony de komende week over te nemen van Ajax. De Amsterdammers zijn in afwachting van een nieuw bod van de Engelse grootmacht, een bod dat in de buurt moet komen van honderd miljoen euro.

Antony zelf wil niets liever dan een hereniging met zijn trainer Ten Hag. Volgens De Telegraaf wil de rechtsbuiten zelfs zo ver gaan om een vertrek te forceren, waardoor hij makkelijker naar de uitgang gaat. De Braziliaan zou binnen 48 uur naar Engeland willen vertrekken.

Volgens de kwaliteitskrant lijkt de interesse in Gakpo ineens een stuk minder concreet. De vice-aanvoerder van PSV werd een grote transfer voorspeld, maar een dag na de Champions League-uitschakeling lijkt die hype ineens toch wat afgenomen. Ook United zou zich wat minder focussen op Gakpo, mede door de jacht op Antony.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!