'Denk dat Promes is teruggekomen om zich te verbergen voor Nederlandse politie'

'Denk dat Promes is teruggekomen om zich te verbergen voor Nederlandse politie'

20 november - 09:51
Premjer-Liga 0 Reacties

Quincy Promes speelt op dit moment in Rusland 'om zich te verbergen voor de Nederlandse politie'. Dat is de mening van voormalig Spartak Moskou-voorzitter Andrei Chervichenko. Die denkt dat Promes niet zonder reden naar Rusland is vertrokken.

Promes wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd vanwege poging tot doodslag en zware mishandeling. In zijn tijd bij Ajax was Promes al verdachte in de zaak. "Ik denk dat hij is teruggekomen om zich te verbergen voor de Nederlandse politie", zo windt Chervichenko er geen doekjes om. "Hij kan niet naar Europa reizen als Spartak er op de een of andere manier in slaagt om Europees voetbal te spelen."

Waar Promes in zijn eerste periode bij Spartak een geweldige indruk maakte, lukt de Nederlander dat in zijn tweede periode nog niet. "Hij is het geld niet waard", zo is Chervichenko duidelijk. De voormalig voorzitter krijgt bijval van oud-keeper Anzor Kavazashvili. "Blijkbaar had geen enkel ander team Promes nodig toen Spartak hem weer kocht. Er werd veel van Promes verwacht, maar hij is veranderd. Het zijn twee verschillende voetballers. Toen speelde hij briljant, maar nu? Tranen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie