Nieuws

Van Nistelrooij reageert op uitspaken van Veerman: 'Dat heeft hij goed gedaan'

Van Nistelrooij reageert op uitspaken van Veerman: 'Dat heeft hij goed gedaan'

25-08-2022 07:27

Ruud van Nistelrooij ging op de persconferentie na afloop van PSV-Rangers FC even in op de uitspraken van Joey Veerman. De middenvelder stak niet onder stoelen of banken dat hij liever op ‘8’ speelt dan op ‘10’.

Na afloop van het duel verscheen een geïrriteerde Veerman voor de camera’s van RTL 7. De Volendammer was duidelijk toen hem naar zijn favoriete positie werd gevraagd. "Op 8 kan ik meer doen, dan kan ik het spel meer naar me toe trekken", zei de middenvelder. Van Nistelrooij werd aan de tand gevoeld over deze uitspraken.

"Ik heb na de wedstrijd in de kleedkamer gezegd: Begin bij jezelf, praat over jezelf en niet over anderen. Dat heeft hij dus goed gedaan", aldus de verliezend trainer. "Het is belangrijk dat iedereen kijkt naar het niveau dat hij gehaald heeft en conclusies trekt om als team beter te worden. Daar gaat het voor mij om, niet om posities of dat soort dingen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!