Nieuws

Veerman steekt hand niet in eigen boezem na PSV-deceptie: 'Speel liever op acht'

Veerman steekt hand niet in eigen boezem na PSV-deceptie: 'Speel liever op acht'

24-08-2022 23:45

Joey Veerman zit in zak en as na de uitschakeling van PSV in de Champions League. De middenvelder oordeelt dat hij op de verkeerde positie stond en dat de Eindhovenaren te weinig kansen creëerde.

Tegen AS Monaco was Veerman nog de grote man en ook in het heenduel met Rangers was de middenvelder trefzeker. Woensdagavond viel de spelverdeler door de mand. "We missen twee grote kansen voor rust, daar gaat het mis voor ons", aldus de Volendammer voor de camera bij RTL 7.

Dat Veerman niet het beste van zijn spel liet zien, kwam voornamelijk door zijn positie, oordeelt hij. "Ik speel liever op acht. Daar kan ik meer doen. Dan kom ik wat lager op het veld en kan ik het spel meer naar me toe trekken", aldus de middenvelder. "We hebben ook niet genoeg gecreëerd, dat klopt. Maar Rangers al helemaal niet. Alleen die kans op de lat."

De middenvelder krijgt de vraag of het eerlijk is dat Rangers zich nu gekwalificeerd heeft voor de groepsfase van de Champions League. "Nee, zeker niet", sluit Veerman af

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!