Opvallende verklaring Verbeek na nederlaag Almere: 'Zou denken aan sabotage'

Opvallende verklaring Verbeek na nederlaag Almere: 'Zou denken aan sabotage'

Gertjan Verbeek krijgt zijn Almere City maar niet aan de praat in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond werd er met 0-2 verloren van MVV Maastricht. Verbeek dacht bij de 0-2 zelfs aan 'sabotage' van zijn eigen spelers.

Almere staat teleurstellend achttiende na de goede prestaties van de afgelopen jaren. Verbeek weet niet waar het verkeerd gaat voor zijn ploeg. Wel zag hij dat het spel in het eerste uur zeer matig was. "En vlak na rust komen we heel knullig op achterstand. Dan is het zo'n wedstrijd waarin we een penalty krijgen... In die fase vond ik dat we wat sterker waren, wat beter voetbalden. Er werd een handsbal gemaakt, dus een terechte pingel. Die gaat er dan ook niet in...", zo vertelt Verbeek over de gemiste strafschop van Jonas Arweiler.

Toen Blummel richting het einde van de wedstrijd zijn tweede maakte, was de maat vol voor Verbeek. "Als je dan kijkt hoe de tweede goal tot stand komt, dan zou je bijna denken aan sabotage. Het was gewoon niet goed, ondermaats. Zeker in een thuiswedstrijd. We mogen blij zijn dat er geen supporters waren. Het is te gek voor woorden dat ik dat zeg", zo sluit de Almere-trainer af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie