Transfernieuws

Excelsior haalt ex-PSV'er terug naar de Eredivisie: 'Voelde me hier zo welkom'

Excelsior haalt ex-PSV'er terug naar de Eredivisie: 'Voelde me hier zo welkom'

24 augustus - 19:20
0

Excelsior heeft zich versterkt met Adrian Fein. De Duitse middenvelder komt over van Bayern München en tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra seizoen in Kralingen.

Fein was afgelopen week een paar dagen op proef in Rotterdam. "Ik heb vorige week een paar keer meegetraind en de wedstrijd tegen Union Sint-Gillis gespeeld", vertelt de 23-jarige Duitser op de clubsite van Excelsior. "Dit was erg goed om voor mij de afweging te maken. Ik voelde me hier zo welkom en zo snel thuis, dat de daadwerkelijke keuze voor mij snel gemaakt was."

In het seizoen 2020/2021 speelde Fein op huurbasis voor PSV. De Duitser is blij om terug te zijn in Nederland. "De manier waarop de trainer en het team willen voetballen, past perfect bij mij", zegt hij. "Excelsior heeft een jong team, maar de jongens zijn allemaal heel ambitieus. Ze zijn met een jong team niet voor niets gepromoveerd naar de Eredivisie. Ook in de eerste twee wedstrijden van dit seizoen hebben zij laten zien over voldoende kwaliteiten te beschikken. Mijn gevoel bij de club en de groep is heel goed en daarom wil ik niets liever dan aansluiten om samen onze doelen te bereiken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie