Transfernieuws

United-transferupdate The Athletic: Antony, Gakpo, Frenkie én Ronaldo besproken

United-transferupdate The Athletic: Antony, Gakpo, Frenkie én Ronaldo besproken

24-08-2022 16:50

De transferdeadline komt steeds dichterbij en Manchester United is nog volop bezig op de zaken op orde te krijgen. The Athletic bespreekt de tranfserperikelen rondom Cody Gakpo en Antony, terwijl ook Frenkie de Jong en Cristiano Ronaldo de revue passeren.

Ajax wil Antony het liefst behouden en heeft een eerder bod van tachtig miljoen euro al afgewezen. Toch geld de Braziliaan als toptarget bij Manchester United en ook zelf wil de Ajacied de overstap graag maken. Ajax mikt op honderd miljoen euro, maar United heeft nog geen nieuw bod uitgebracht op Antony. Een nieuw bod van 94 miljoen euro behoort tot de mogelijkheden volgens The Athletic.

 Gakpo wordt gezien als het plan-B op Old Trafford. PSV speelt dinsdagavond het allesbeslidssende duel in de Champions League tegen Rangers FC en zou pas daarna willen praten over een vertrek. De Eindhovenaren mikken op vijftig miljoen euro.

De Jong en Ronaldo

De eventuele overgang van Frenkie naar United is einde verhaal volgens de Engelse krant. De middenvelder lijkt bij FC Barcelona te blijven. Ook de geruchtenmolen rondom Ronaldo blijft op volle toeren draaien. Erik ten Hag hoopt dat Ronaldo akkoord gaat met het feit dat er gerouleerd zal worden. Mocht dat niet zo zijn, dan mag de Portugees vertrekken. De tweede vraag is dan waar de aanvaller heen kan, want veel opties heeft Ronaldo niet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!