Nieuws

Drie officieuze debutanten bij Feyenoord, gelijkspel tegen B-elftal Willem II

Drie officieuze debutanten bij Feyenoord, gelijkspel tegen B-elftal Willem II

24-08-2022 15:32

Feyenoord heeft in een oefenwedstrijd tegen Willem II twee kersverse aanwinsten laten debuteren. Dávid Hancko en Marcos Lopez maakten woensdag hun opwachting in het met 0-0 gelijkgespeelde duel.

Ook op doel stond er de tweede helft een nieuw gezicht bij de Rotterdammers. Keeper Timon Wellenreuther stond onder de lat, nadat hij bij rust in de ploeg kwam voor Justin Bijlow. Arne Slot heeft in samenspraak met Feyenoord doordeweekse oefenwedstrijden in te plannen om te wennen aan het aantal wedstrijden per week. Feyenoord speelt dit seizoen Europa League-voetbal en ook de KNVB bekerwedstrijden worden doordeweeks afgewerkt.

Vooral Hancko maakte indruk met zijn eerste optreden in het Feyenoord-shirt. De linksbenige centrale verdediger speelde direct 45 minuten. Wellenreuther viel op met een aantal goede ingrepen.

Mats Wieffer maakte zijn rentree bij Feyenoord. De van Excelsior overgekomen middenvelder raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn enkel. Gernot Trauner zat niet bij de selectie. De Oostenrijker werd gespaard.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!