Transfernieuws

Utrecht dendert daags na aantrekken Toornstra door: Reijnders komt over van PEC

Utrecht dendert daags na aantrekken Toornstra door: Reijnders komt over van PEC

24-08-2022 14:45

Daags na het binnen hengelen van Jens Toornstra heeft FC Utrecht zich opnieuw versterkt. Eliano Reijnders wordt overgenomen van PEC Zwolle. De Domstedelingen huren de 21-jarige middenvelder van PEC Zwolle met een optie tot koop.

Reijnders zal nog even moeten wachten op minuten in de hoofdmacht van Utrecht. De middenvelder is in eerste instantie gehaald om het Jong-team te gaan versterken, waar hij per direct aan zal sluiten. Reijnders kwam tot nu toe tot 52 wedstrijden in de Eredivisie voor Zwolle.

“Eliano is met zijn kwaliteiten en de ervaring die hij de voorbije jaren op het hoogste niveau heeft opgedaan een welkome versterking voor onze beloftenploeg”, aldus technisch manager Tim Gilissen op de clubwebsite van FC Utrecht.

“Dit seizoen krijgt hij bij ons de kans speelminuten te maken in de Keuken Kampioen Divisie om zichzelf op die manier door te ontwikkelen", vervolgt de voormalig middenvelder. "Wij verwachten dat zowel Jong FC Utrecht als Eliano hiervan de vruchten plukt en het feit dat we een optie tot koop hebben bedongen in de huurovereenkomst maakt het mogelijk om hem permanent over te nemen van PEC Zwolle.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s