Transfernieuws

'Zirkzee toch niet op weg naar Anderlecht: tweede Serie A-periode komt dichtbij'

'Zirkzee toch niet op weg naar Anderlecht: tweede Serie A-periode komt dichtbij'

24-08-2022 14:37

Joshua Zirkzee leek hard op weg naar Anderlecht, maar een verrassende move lonkt nu. Volgens Sport Bild heeft Bologna nu de beste papieren om de Nederlandse spits in te lijven.

Wie Zirkzee in wil lijven, zal tussen de tien en vijftien miljoen euro neer moeten leggen. De race om de handtekening van de aanvaller gaat tussen vier clubs: Anderlecht, Club Brugge, VfB Stuttgart en daar is nu Bologna bijgekomen. De Italianen lijken nu op pole-position te liggen.

Lange tijd leek het erop dat Anderlecht er met Zirkzee vandoor zou gaan, bleek uit nieuws van Belgische media afgelopen week. Toch lijkt het nu Bologna te worden en dat zou betekenen dat Zirkzee gaat samenspelen met landgenoten Jerdy Schouten en Mitchell Dijks.

Het zou de tweede keer zijn dat de voormalig Feyenoord-spits in de Serie A uit gaat komen. In 2021 kwam hij al eens op huurbasis uit voor Parma, waar hij niet echt tot zijn recht kwam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!