Nieuws

'Excelsior akkoord met Fein over transfer naar Kralingen, wachten op Bayern'

'Excelsior akkoord met Fein over transfer naar Kralingen, wachten op Bayern'

24-08-2022 12:15 Laatste update: 13:19

Adrian Fein staat op het punt zijn overgang naar Excelsior af te ronden, meldt Voetbal international. De Rotterdammers zijn al rond met de Duitse middenvelder en zullen naar verwachting snel een akkoord bereiken met Bayern München.  

De interesse in de middenvelder was al een tijdje duidelijk. De middenvelder sloot in de voorbereiding al aan de Kralingsche club. Nu alleen nog de laatste plooien glad gestreken moeten worden komt een overgang in de afrondende fase. Onduidelijk is nog de constructie hoe de deal tot stand komt. Of de speler met Bayern een contractontbinding overeenkomt of dat de Duitsers hem opnieuw verhuren is nog niet duidelijk.

Fein vindt in Excelsior een ploeg in vorm. Na twee wedstrijden staat het team van Marinus Dijkhuizen op zes punten waardoor ze nog ongeslagen zijn. De middenvelder kwam eerder al een seizoen uit voor PSV wat hem huurde van de Beierse formatie. Zijn uitleenbeurt in Eindhoven, bij Greuther Fürth en Dynamo Dresden liepen allen uit op een teleurstelling. Bij Bayern München stond hij lange tijd te boek als grote talent, maar het eerste elftal haalde hij nooit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!