Nieuws

Sergio Ramos blijft sukkelen: nog steeds niet inzetbaar bij PSG

Sergio Ramos blijft sukkelen: nog steeds niet inzetbaar bij PSG

19-11-2021 17:07 Laatste update: 17:26

Sergio Ramos zal ook aanstaande zaterdag niet voor Paris Saint-Germain spelen tegen FC Nantes. De verdediger, die sinds zijn komst bij PSG sukkelt met blessures, is door de medische staf niet tijdig fit bevonden, schrijft de Madrileense krant AS.

Ramos speelde op 5 mei voor het laatst een officiële wedstrijd. "Ik heb een afspraak met de medische staf om te kijken of deze spelers kunnen spelen. We hebben nog geen beslissing genomen, dat zullen we over een uur beslissen", liet PSG-trainer Mauricio Pochettino eerder op de vrijdag weten. Nu wordt duidelijk dat het overleg tussen de medici en de trainer reeds plaatsgevonden heeft en Ramos, wederom, niet in staat is om te spelen.

De medische specialisten benadrukken geen enkel risicio te willen nemen met Ramos, die nog steeds wacht op zijn debuut voor PSG. Twee andere belangrijke afwezige spelers zijn Marquinhos en Gianluigi Donnarumma bij het sterrenensemble van eigenaar Nasser Al-Khelaïfi. 

De Parijzenaars staan met tien punten voorsprong onbedreigd eerste in de Ligue 1. Zaterdag om 17.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen het negen posities lager geklasseerde FC Nantes op het programma. Aanstaande treft PSG een tegenstander van een heel ander formaat: dan neemt de ploeg van Pochettino het in de Champions League op tegen het Manchester City van manager Pep Guardiola. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!