Nieuws

'Chelsea doet tweede bod, Leicester wil Maguire-record verbroken zien worden'

'Chelsea doet tweede bod, Leicester wil Maguire-record verbroken zien worden'

24-08-2022 08:13

Chelsea is nog altijd op zoek naar een nieuwe centrale verdediger en dat moet Wesley Fofana worden. De Londenaren zijn al lange tijd in onderhandeling met Leicester City, maar zagen volgens The Athletic opnieuw een tientallen miljoenenbod af worden gewezen.

Volgens het kwaliteitsmedium moet Chelsea zeer diep in de buidel tasten om Fofana aan de selectie toe te kunnen voegen. The Foxes zijn het gewend om centrale verdedigers duur te verkopen, met Harry Maguire naar Manchester United als bekendste voorbeeld.

The Blues zouden nu twee keer hebben geboden op de Fransman maar niet hoger willen gaan dan 83 miljoen euro, terwijl Leicester om en nabij de 93 miljoen euro wil ontvangen voor de mandekker.

Mocht Fofana de overstap naar Chelsea uiteindelijk wel gaan maken, dan zal hij samen met Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Trevoh Chalobah en César Azpilicueta gaan uitvechten wie er in het hart van de defensie van trainer Thomas Tuchel gaan komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!