Nieuws

Toornstra: 'Wil graag nog eens terugkomen, omdat ik een hele fijne tijd heb gehad'

Toornstra: 'Wil graag nog eens terugkomen, omdat ik een hele fijne tijd heb gehad'

23-08-2022 21:13 Laatste update: 21:26

Jens Toornstra heeft middels een afscheidsvideo de fans van Feyenoord bedankt. De ervaren routinier belooft de achterban dat hij ooit zal terugkeren in Rotterdam-Zuid.

Toornstra heeft dinsdag een meerjarig contract getekend bij zijn oude club FC Utrecht. ''Bij mij heerst het gevoel dat dit de goede keuze is voor mij'', vertelt hij in gesprek met Feyenoord TV. ''Ik voel me nog hartstikke fit en wil gewoon nog elke week spelen en als het kan belangrijk zijn op het veld en ook daar naartoe leven."

Dinsdagochtend nam de 33-jarige middenvelder afscheid op het trainingscomplex van Feyenoord. ''Ik heb niet iets specifieks gezegd, maar meer dat ik ze sowieso nog ga zien. Er is natuurlijk ooit met Feyenoord besproken hoe het na mijn carrière zou gaan. We hebben nog allebei de intentie om daar een draai aan te geven. In die zin heb ik gezegd dat ik nog ga terugkomen. Sowieso wil ik nog eens graag terugkomen, omdat ik een hele fijne tijd heb gehad.''

De routinier heeft acht mooie jaren gehad bij Feyenoord en is het Legioen voor altijd dankbaar. ''Ik heb altijd jullie waardering gevoeld. Die waardering naar jullie is er uiteraard ook. Er gaan ongetwijfeld nog veel meer successen volgen bij de club en die gun ik jullie van harte", besluit Toornstra.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!