Nieuws

'Real Madrid en FC Barcelona zitten achter Mazraoui aan'

'Real Madrid en FC Barcelona zitten achter Mazraoui aan'

19-11-2021 15:53 Laatste update: 16:07

De naam van Noussair Mazraoui valt bij zowel FC Barcelona als Real Madrid, meldt Diario Sport. Ajax is er nog altijd niet in geslaagd zijn contract te verlengen, waardoor Mazraoui vanaf de jaarwisseling mag praten met andere clubs.

Na twee moeizame seizoenen, waarin Mazraoui geplaagd werd door blessureleed, is de vleugelverdediger dit seizoen een onmisbare schakel in de ploeg van trainer Erik ten Hag. Met vier doelpunten in de Eredivisie laat de 24-jarige Leiderdorper zich ook aanvallend nadrukkelijk gelden.

Diario Sport weet dat FC Barcelona de ontwikkelingen nadrukkelijk in de gaten houdt en dat de rapporten over de prestaties van de rechtsback positief zijn. Gezien de noodlijdende positie waar de Blaugranas zich in bevinden, wordt de mogelijke transfervrije komst van Mazraoui als zeer interessant beschouwd. 

Mazraoui is in het bezit van een aflopend contract: Ajax probeert nog steeds het contract open te breken en te verlengen. Nu de speler, die Mino Raiola sinds september als zaakwaarnemer heeft, in de belangstelling staat van meerdere topclubs, is voortzetting van de samenwerking onzeker geworden. Mocht Mazraoui geen overeenstemming met Ajax weten te bereiken, dan staat het hem vrij vanaf januari een voorcontract te tekenen bij een andere club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!