Weer slecht blessurenieuws voor PSV: Zahavi maanden uit de roulatie

Weer slecht blessurenieuws voor PSV: Zahavi maanden uit de roulatie

19 november - 15:38 Laatste update: 16:01
Eredivisie 0 Reacties

Aan de blessuregolf bij PSV lijkt geen einde te komen. Eran Zahavi heeft een knieblessure opgelopen tijdens de afgelopen interlandperiode met Israël en is voor de rest van dit kalenderjaar niet meer inzetbaar.

Dat heeft PSV-trainer Roger Schmidt vrijdag laten weten tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Tegen Oostenrijk maakte de Israëliër de negentig minuten niet vol: hij werd voortijdig naar de kant gehaald met een, op het oog, lichte blessure. Dat blijkt niet het geval. Schmidt laat weten in de komende drie maanden geen beroep op Zahavi te kunnen doen.

Naast de aanvallende kopzorgen - Cody Gakpo en Noni Madueke ontbreken ook nog met blessureleed - heeft Schmidt achterin de nodige problemen. Philipp Max testte positief op het coronavirus en Jordan Teze heeft nog steeds problemen met zijn hamstring. Phillipp Mwene is de enige beschikbare back in de selectie, waardoor de Duitser oefenmeester moet puzzelen met zijn opstelling.

PSV neemt het zaterdagmiddag in eigen huis op tegen Vitesse. Om 16.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal bij de wedstrijd die onder leiding staat van arbiter Bas Nijhuis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie