Nieuws

Goed nieuws voor PSV: Van Bronckhorst houdt sterkhouder buiten Rangers-selectie

Goed nieuws voor PSV: Van Bronckhorst houdt sterkhouder buiten Rangers-selectie

23-08-2022 12:55 Laatste update: 12:56

Van Bronckhorst heeft de harde hand gehanteerd bij Rangers FC. Volgens Sky Sports heeft de Nederlandse manager Alfredo Morelos definitief buiten de selectie gezet in aanloop naar de Champions League-kraker tegen PSV.

Morelos zat nog op de bank in de heenwedstrijd op Ibrox (2-2), maar maakt nu helemaal geen deel meer uit van de selectie van de Schotten. Het zou op dit moment schorten aan ‘een goed fysiek en de juiste houding’.

Dat is positief nieuws voor PSV, aangezien Morelos niet zomaar een naam is in Glasgow. De aanvaller is de all-time Europees topscorer van de Schotten en is volgens het Engelse medium ‘gemaakt voor avonden als die van woensdag’.

Rangers zal zijn Colombiaanse aanvaller mogelijk hard gaan missen woensdagavond. Sinds zijn entree in de Schotse competitie maakte hij elk seizoen minimaal tien doelpunten. In Europa staat de teller op 31 goals in zestig wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!