Transfernieuws

Aanwinst nummer vijftien is binnen: Feyenoord verzekert zich van komst Bullaude

Aanwinst nummer vijftien is binnen: Feyenoord verzekert zich van komst Bullaude

30-08-2022 21:00 Laatste update: 21:11

Feyenoord heeft ook aanwinst nummer vijftien binnen. Ezequiel Bullaude komt over van Godoy Cruz en tekent een contract tot 2027 bij de Rotterdammers.

Bullaude was lange tijd in beeld bij AZ, maar uiteindelijk gaat Feyenoord met hem aan de haal. Het Argentijnse Codoy Cruz ontvangt een transfersom van naar verluidt 7,5 miljoen euro voor de middenvelder. De transfersom kan via bonussen oplopen met één miljoen euro.

De 21-jarige Argentijn kwam in totaal 96 keer uit voor Codoy Cruz. Daarin kwam de aanvallende spelverdeler tot achttien goals en negen assists. Na Quinten Timber, Igor Paixão, Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Marcos López, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen, Timon Wellenreuther, David Hancko en Fredrik Björkan is Bullaude de vijftiende zomeraanwinst voor Feyenoord.

"Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen", reageert Bullaude op de clubsite. "Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!